fcb.portal.reset.password

Sorteig entrades Bernabéu

Aquest dilluns a les 10 hores ha tingut lloc a la Sala París el sorteig davant notari per a l'adjudicació de les entrades per al partit Madrid-Barça corresponent a la setzena jornada del campionat de Lliga. El número de sol·licitud a partir del qual es començaran a adjudicar les entrades és el 2.714. El número de tall final ha estat el 2.906.

477 entrades per a 7.932 demandes

Per al partit del Santiago Bernabéu (dissabte 10 a les 22 hores) es van demanar 7.932 entrades agrupades en 3.427 peticions, mentre que el club disposa de 477 entrades per als socis per a aquest partit. La gran expectació que ha generat aquest clàssic ha fet que l'assignació hagi necessitat d'un sorteig fet a través d'un programa informàtic.

Comunicació als socis premiats

Entre dilluns i dimarts el Club comunicarà als socis premiats el procés que han de seguir per recollir les entrades. La recollida d'aquestes entrades serà els dies 1 i 2 de desembre a les taquilles principals.

En el moment de fer la inscripció, es demanava introduir les dades d'una targeta bancària. En cas de ser agraciat en el sorteig, es carregarà de manera automàtica i immediata l'import de l'entrada i es formalitzarà la compra. En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

Cal recordar que el FC Barcelona disposava de 701 entrades per a aquest compromís. Com és habitual, el 85% d'aquestes entrades es destinaran als socis (477) i a les penyes del Club (119), i la resta d'entrades, 105, seran per als compromisos institucionals, esportius i contractuals de l'Entitat.

Tornar a dalt