fcb.portal.reset.password

Participants del taller de cuina 'Som el que mengem' /FOTO: ÀLEX CAPARRÓS

Després de l'entrenament del Barça B, alguns jugadors del filial, del Juvenil A i dels equips de bàsquet s'han trobat a la Masia per participar en un taller de cuina emmarcat dins la campanya 'Som el que mengem' que desenvolupa la Fundació. El taller, impartit pels cuiners de la Fundació Alícia, ha reunit tots aquells esportistes del planter que viuen en pisos per ensenyar-los receptes senzilles, econòmiques i ràpides amb un únic objectiu: menjar sa sense dedicar gaire temps a la cuina.

Menjar fàcil i menjar sa, sinònims

En la primera part del taller, el cuiner Marc Puig-Pey ha parlat de la importància de seguir una alimentació sana, així com quins aliments cal fer servir i amb quina freqüència cal prendre'ls. Entre els plats que ha cuinat, hi destaquen la crema de mongeta seca, la pasta amb verdura o el iogurt amb granissat de maduixa i suc de taronja. L'objectiu era ensenyar a cuinar productes i plats que normalment no estan presents en l'alimentació dels joves d'avui en dia: verdures, fruita, llegums i peix.

Posteriorment, els mateixos esportistes, dividits en grups, s'han hagut d'espavilar per tal d'elaborar alguns plats ràpids amb ingredients proporcionats pels cuiners. Després de gaudir d'una estona divertida i entretinguda, els jugadors blaugrana han après, per tant, a elaborar plats saludables amb pocs recursos. En total, una sessió d'una hora i mitja de durada, en què destacava la presència dels jugadors del Barça B Marc Muniesa, Sergi Roberto, Rafinha, Sergi Gómez i Espinosa.

Tornar a dalt