fcb.portal.reset.password

El president Sandro Rosell. FOTO: ARXIU FCB.

"Volem establir una vinculació permanent amb la societat xinesa". D'aquesta manera s'expressava Sandro Rosell fa uns dies, després de signar l'acord amb la companyia Inter Sports, propietat de l'Ajuntament de Pequín, per fer diversos campus a l'estadi del Niu. Aquest va ser el primer pas d'un projecte més ambiciós, que vol establir més ponts de relació en un mercat estratègic per al FC Barcelona.

Aquesta relació s'enfortirà encara més a partir del 25 de novembre, quan començarà l'estada de tres dies a Pequín i Xangai de Sandro Rosell, que viatjarà acompanyat del vicepresident econòmic, Javier Faus; del directiu de l'Àrea Tecnològica, Dídac Lee; del director general, Antoni Rossich; i del director Comercial i de Màrqueting, Laurent Colette. Durant aquests tres dies, en una agenda atapeïda de trobades, es combinaran les trobades amb entitats i organismes locals, amb les reunions de caràcter eminentment comercial.

Presents a la gala de discapacitats xinesos

Per sobre de tot, destaca la participació del FC Barcelona en la gala de la China Foundation for Disabled Persons (CFDP, sigles en anglès de la fundació xinesa de persones amb discapacitats). Es tracta d'un ens que lidera Deng Pufang, fill del líder xinès Deng Xiaoping, que treballa per als més de 80 milions de discapacitats que es calcula que hi ha al país asiàtic. Sandro Rosell estarà a la taula presidencial d'aquesta gala, un esdeveniment al país retransmès per la  televisió pública CCTV en horari de màxima audiència i que se celebra anualment des de l'any 2004. El FC Barcelona aportarà samarretes i pilotes signades per aquesta subhasta, a més d'unes botes signades per Andrés Iniesta i un paquet de 4 entrades i un desplaçament a Barcelona per assistir a un partit de Lliga de Campions.

Des de la seva posada en marxa, la CFDP, que compta amb més de 200.000 empleats a tot el territori xinès, ha recollit més de 50 milions d'euros en donacions destinades als més necessitats, amb el suport del Partit Comunista, el govern local i organitzacions locals i internacionals. Aquesta fundació està duent a terme una feina ingent per aportar millores en la vida dels discapacitats xinesos i totes les persones desafavorides, en especial els infants.

Trobades amb els alcaldes de Pequín i Xangai

L'endemà de la gala, està previst que Sandro Rosell s'entrevisti amb l'alcalde de Pequín, Guo Jinlong. L'endemà farà el mateix amb el seu homòleg a Xangai, Han Zheng. També hi haurà una trobada amb el ministre d'educació del país per estudiar com pot contribuir el FC Barcelona a fomentar l'esport entre els joves xinesos, una proposta que enllaça amb el projecte de fer campus esportius a Pequín.

El patrocini amb l'Unicef també sortirà reforçat en aquesta breu estada a la Xina. La delegació del FC Barcelona aprofitarà el viatge al país asiàtic per trobar-se amb els responsables locals de l'Unicef, que des de fa més de 30 anys treballa en aquell país amb el govern xinès per protegir i promoure els drets dels infants.

A banda de les trobades de caràcter institucional i comercial, també s'establiran contactes amb mitjans de comunicació locals, per exposar el posicionament del Barça en el mercat asiàtic. El president serà entrevistat a la televisió pública xinesa, CCTV, i també a Forbes Xina, a banda de mantenir trobades amb corresponsals de mitjans establerts al país.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();