fcb.portal.reset.password

El president Sandro Rosell i el ministre Jassim Mohammad Jaafar durant la trobada al Camp Nou / FOTO: Alex Caparrós

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha rebut aquest dimecres a la tarda la visita del Ministre d'Esports iraquià, Jassim Mohammad Jaafar qui amb aquesta trobada ha culminat una jornada d'immersió barcelonista i visita a les instal·lacions blaugrana. La reunió ha tingut lloc a presidència on Jaafar i Rosell han conversat distèsament. El Club ha regalat una samarreta al ministre com a record de l'estada a Barcelona, obsequi que Jassim Mohammed Jaafar, seguidor acèrrim del Barça, ha rebut amb agraïment.

Visita a les instal·lacions blaugrana

Durant el matí el ministre ha visitat les instal·lacions barcelonistes. El recorregut ha començat a mig matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb una visita al complex esportiu i a la Nova Masia. A continuació, s'ha desplaçat fins el Camp Nou on ha fet el Tour Camp Nou Experience. I és que Jaafar vol conèixer els detalls del mètode blaugrana que tan bons resultats està donant amb l'objectiu de potenciar l'esport i el futbol en un país en reconstrucció. Per a ell, el FC Barcelona és el model a seguir. "M'agradaria exportar el model Barça i traslladar tot el que he après durant aquesta visita al meu país", explica Jaafar.

Gran seguiment blaugrana a Iraq

"Estic molt content de ser aquí i poder veure el Camp Nou per dintre ja que el considero el millor estadi del món, com també ho són els jugadors del FC Barcelona", assegura Jaafar. En aquest sentit ha afirmat que a Irak hi ha molts aficionats blaugrana.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();