fcb.portal.reset.password

Portada REVISTA BARÇA dedicada a Guardiola.

La REVISTA BARÇA corresponent als mesos de juny i juliol esdevé un monogràfic sobre la figura de Pep Guardiola, que deixa la banqueta del primer equip després dels quatre anys de més èxit de l’Entitat. És per això que la publicació repassa aquest període amb documents exclusius. Per començar, el tècnic es presta a comentar una extensa selecció d’imatges inèdites de la darrera final de Copa, com ara un instant de la xerrada tècnica prèvia als seus jugadors, la seva carícia al trofeu al vestidor o una relaxada conversa posterior al partit amb Leo Messi.

Guardiola ofereix una dedicatòria de comiat als lectors. També l’afició té el seu espai per expressar la gratitud al de Santpedor, ja que es reprodueix un fragment del mural que van omplir de missatges els seguidors que van acudir al derbi, l’últim partit dirigit per l’entrenador al Camp Nou. Òbviament, tampoc falten totes les estadístiques que han deixat els 14 títols de 19 possibles, ni un ampli recull de les fotografies més destacades, ni les millors frases de les seves ja cèlebres rodes de premsa.

Un "fins aviat" especial

Les imatges donen pas a les paraules. Els jugadors del primer equip diuen adéu públicament amb una frase adreçada al seu tècnic, de la mateixa manera que ho fan el president Sandro Rosell, el vicepresident Josep Maria Bartomeu i el director esportiu Andoni Zubizarreta. Rosell i Zubizarreta, a més, li dediquen dos articles d’opinió. “Ha estat un privilegi compartir aquests anys amb un entrenador únic, que s’estima i estimarà el Barça”, indica el màxim dirigent. Segons el basc, “el Pep ens ha mostrat que és important el que fas, però també com ho fas”.

Un altre personatge que coneix molt bé Pep Guardiola és el cineasta David Trueba, i és per això que és entrevistat per extreure els aspectes menys sabuts del seu amic.

Seccions habituals adaptades

Tot i tractar-se d’un monogràfic en honor a Guardiola, la REVISTA BARÇA conserva algunes de les seves seccions habituals. És el cas del ‘Quina nit’ i de ‘L'Ex’. Això sí, s’adapten a l’homenatge, en recordar el dia del 1989 en què Tito Vilanova i Guardiola van coincidir a Banyoles en una convocatòria del primer equip i la trajectòria de blaugrana de Ronald Koeman, un dels jugadors que més va marcar el futbol de Pep, respectivament. Finalment, l’actualitat culer té cabuda en l’apartat ‘Què ha passat’.

[[BOTOVERMELL::AGRAÏMENT++Dels jugadors a Pep::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/detall/galeria-d-imatges/agraiment-a-pep-guardiola::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt