fcb.portal.reset.password

Els assistents al Fòrum Samitier celebrat a Sitges van destacar el paper de Pep Guardiola / FOTO: Álex Caparrós - FCB

El Fòrum Samitier, l’entitat barcelonista de debat que va crear Jaume Llauradó el 1990 i que ha estat inactiva durant un temps, va reprendre aquest divendres la seva activitat amb un acte que va girar entorn a la figura de Josep Guardiola.

En aquest debat, hi van participar els periodistes José Luis Carazo, Pere Escobar i Quique Guash, a més de l’exjugador Julio Alberto Moreno. També hi va assistir el senador Josep Maldonado i el directiu en cap de la Comissió Social del FC Barcelona, Pau Vilanova.

Un model definit

Els assistents van ressaltar la feina del tècnic de Santpedor amb l’equip. No només es va destacar el palmarès que ha assolit l’entrenador (13 títols de 16 possibles a ‘l’era Guardiola’), sinó que es va posar en relleu el model que ha implantat i la seva filosofia de treball, a més de la tasca que ha portat a terme amb el planter.

La nova reunió del Fòrum Samitier es va celebrar a l’Sports Bar de Sitges, un restaurant de temàtica esportiva, i va estar organitzat per la Penya Barcelonista de Sitges, presidida per Jordi Abellán, i l’Agrupació de Penyes de l’Anoia, el Penedès i el Garraf.

Tornar a dalt