fcb.portal.reset.password

El Fòrum Samitier s'ha reunit a les Terres de l'Ebre / FOTO: PB Lligallos

El Fòrum Samitier s'ha reunit a les Terres de l'Ebre / FOTO: PB Lligallos

El Fòrum Samitier s'ha reunit a les Terres de l'Ebre / FOTO: PB Lligallos

El Fòrum Samitier, l’entitat barcelonista de debat creada per Jaume Llauradó el 1990, es va tornar a reunir aquest divendres després de reprendre la seva activitat el febrer passat. Aquest cop, el col·loqui de l’acte portava el nom de “La Quinta de Messi”, i va girar entorn del barcelonisme i la figura del jugador argentí.

La trobada va comptar amb la presència dels periodistes esportius Quique Guasch, Pere Escobar, Lluís Mascaró i José Luis Carazo. També hi va assistir el delegat del Consell Consultiu per les Terres de l’Ebre, Ramon Fibla, i diversos membres de les penyes blaugrana de les comarques de l’extrem sud de Catalunya.

Leo Messi i el barcelonisme

Els participants en el col·loqui van debatre sobre diverses qüestions, les més destacades de les quals van ser referents al barcelonisme i a les possibilitats del FC Barcelona de guanyar la Lliga, i també van elogiar Lionel Messi. Després del col·loqui, els assistents van gaudir d’un torn de preguntes on tots els participants van poder expressar la seva opinió i inquietuds sobre els temes que s’estaven tractant.

El debat es va iniciar a les 20.30 h d’aquest divendres, i va tenir lloc al local social de la Penya Barcelonista dels Lligallos, a Lligallo del Gànguil (Camarles), municipi del Baix Ebre. L’entrada era lliure per a tothom i l’assistència va ser un èxit, amb uns 70 participants al Fòrum. A més, als assistents se’ls va obsequiar amb un detall i van haver-hi sorteigs de regals. L’acte també va ser una prèvia de la trobada de penyes barcelonistes que organitza la PB dels Lligallos el proper diumenge 15 d’abril.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();