fcb.portal.reset.password

Vilarrubí en el moment de recollir els premis / FOTO: Gergő Kodrucz

Vilarrubí en el moment de recollir els premis / FOTO: Gergő Kodrucz

Vilarrubí en el moment de recollir els premis / FOTO: Gergő Kodrucz

El FC Barcelona ha estat un dels principals protagonistes de la gala organitzada per l’Associació Internacional de la Premsa Esportiva (AIPS) aquest divendres. El vicepresident institucional, Carles Vilarrubí, ha estat l’encarregat de recollir els premis que el FC Barcelona ha rebut com a millor equip del 2011 i pel seu fair play, en un acte celebrat avui a Innsbruck (Àustria).

El lliurament dels premis s’ha fet en el marc de la gala del 75è congrés internacional de la AIPS, que reunia periodistes esportius de 104 països i que ha comptat amb una destacada presència de personalitats internacionals com el president d’Àustria, Heinz Fischer, Albert de Mònaco o el príncep Faisal Al Husein de Jordània.

El Barça Intersport, quart

En aquesta gala, l’Associació Internacional de la Premsa Esportiva ha reconegut el Barça com el millor equip del 2011, amb un 43% dels vots, per davant dels All Blacks i la selecció brasilera de voleibol. El Barça Intersport, vigent campió de la Lliga Asobal i de la Copa d’Europa, ha quedat quart, amb un 7,57% dels vots. L’AIPS també ha reconegut el Barça en la categoria dels premis fair play, per l’acció que va protagonitzar el Juvenil B en deixar-se marcar un gol davant el Castelldefels després d’haver-ne fet un amb el porter contrari lesionat.

Gianni Merlo i Kostas Vernikos, president i vicepresident de l’AIPS respectivament, han estat els encarregats de lliurar els guardons a Carles Vilarubí, vicepresident institucional del FC Barcelona i màxim representant del Club en aquest esdeveniment. En el seu discurs, Carles Vilarrubí ha destacat que “aquesta és una setmana molt especial per al FC Barcelona. Els nostres jugadors i entrenadors han rebut el reconeixement de la FIFA pels èxits esportius, però el premi d’avui és important perquè reconeix també els valors que el Club vol promoure dins i fora de l’esport”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();