fcb.portal.reset.password

Zheng Shusu, a la dreta de la imatge, rep la samarreta / FOTO: FCB.

Zheng Shusu, mestra en una escola bressol de la ciutat de Wenzhou, al sud-est de la Xina, finalment ha obtingut un reconeixement pel seu barcelonisme. Zheng va participar en el concurs organitzat per Catalunya Turisme i Tencent, amb la col·laboració de Turkish Airlines, Nike i el FC Barcelona, per fer conèixer el nostre país als xinesos.

En la tercera fase del concurs, el premi del qual consistia en un viatge dels tres guanyadors durant una setmana per la Costa Brava i Barcelona, gaudint de la diada de Sant Jordi, la mestra va gravar un vídeo en què reflectia clarament el seu amor pels colors del Barça. Aquest vídeo va ser el guanyador del concurs.

Zheng Shusu va mostrar en el vídeo no només el seu barcelonisme, sinó també el dels seus joves alumnes. En les imatges els nens responen a preguntes sobre el Barça, canten l’himne del Club i coregen els noms dels jugadors del primer equip de futbol.

Desafortunadament, Zheng no va poder viatjar a Barcelona com a guanyadora del concurs per qüestions burocràtiques. Per aquest motiu, Catalunya Turisme, Tencent i el FC Barcelona van decidir distingir la mestra amb un regal ben especial: una samarreta amb el seu nom i el número ‘8’ (número de la sort en la cultura xinesa).

Els representants de Catalunya Turisme i Tencent Sport van viatjar aquest dimecres a la ciutat sud-est, on viu la mestra Zheng, i li van lliurar personalment aquest premi tan significatiu.

“És una gran sorpresa rebre aquest regal”

Zheng es va emocionar molt en rebre aquest premi especial: “És una gran sorpresa rebre aquest regal, ni he pogut somiar un moment com aquest. Vull dir que sóc i seré una culer per sempre. El Barça sempre estarà al meu cor”.

El concurs ha tingut molt èxit, tant a la Xina com en terres catalanes. Més de 10.000 xinesos van enviar missatges per participar en el concurs de Tencent. Durant els sis dies de viatge dels guanyadors a Catalunya, la pàgina principal del concurs en què els guanyadors van compartir les seves experiències de viatjar per la terra catalana va obtenir 2.520.000 visites. I és que molts xinesos han començat a conèixer Catalunya de la mà del Barça i del viatge de Xia Miao, Shang Yan i Xie Bin, els tres joves seguidors del Barça que es van convertir en ambaixadors del seu país a Catalunya.

Tornar a dalt