fcb.portal.reset.password

El club procedirà a l'actualització del cens dels socis / FOTO: ARXIU FCB

Al llarg d'aquest any 2012, el Club té previst procedir a l'actualització del seu cens de socis. Així ho anunciat Toni Freixa en el transcurs de la roda de premsa que ha tingut lloc aquest dimarts i que ha servit per repassar els acords de la darrera reunió de la Junta Directiva. En aquest sentit, el portaveu i secretari de la Junta Directiva ha recordat que la darrera actualització del cens va tenir lloc l'any 2004. "Des de llavors han passat vuit anys, i lògicament han succeït fets que comporten la necessària actualització, com l'augment de la massa social en 50.000 socis", ha afegit.

Des de la darrera actualització del cens, l'any 2004, que va incloure 120.379 socis al cens, el Club ha experimentat un augment del 32,34% fins a arribar als actuals 177.928 socis.

No serà imminent

Segons ha confirmat Freixa, l'actualització del cens de socis del Barça no es durà a terme de manera imminent, i s'anunciarà a través dels mitjans de comunicació oficials del Club. "Serà llavors quan es demani a tots els socis del Barça que compareguin a l'OAB per acreditar la seva personalitat", ha indicat, just abans d'apuntar que es farà una renovació de fotografies.

El secretari i portaveu de la Junta Directiva ha fet referència a la necessitat de dur a terme aquesta actualització "per la vocació de transparència" de l'Entitat. "El cens de socis ha de reflectir la realitat de la massa social del FC Barcelona", ha conclòs.

Tornar a dalt