fcb.portal.reset.password

El directiu responsable de l'àrea mèdica, Jordi Monés, durant les jornades de MuscleTech Network del 2010. Foto: Arxiu.

Durant dos dies a l'Avantllotja Lateral de l'Estadi se celebrarà la tercera trobada anual de MuscleTech Network, una xarxa de coneixement del múscul i el tendó que es va constituir fa cinc anys i que es va presentar en una reunió emmarcada en el programa del Centre Internacional per al Debat Científic (CIDC), una iniciativa de Biocat impulsada per l'Obra Social de La Caixa.

Enguany, aquestes prestigioses jornades de treball per millorar la prevenció de lesions musculars i les tendinoses, tindran lloc a l'estadi els dies 27 i 28 de setembre.

Aquestes sessions estan organitzades per MuscleTech Network i el Centre Internacional per al Debat Científic i compten amb la col·laboració de Leitat i la Fundació del FC Barcelona, el suport de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat i la participació del Fòrum Egarsat del Múscul.

Per millorar la prevenció

Sota el títol 'Muscle Injuries and Repair: Current Trends in Research', els participants debatran les teràpies regeneratives, les noves eines de diagnòstic per la imatge, les noves bateries de tècniques d'anàlisis i la seva aplicació pràctica en lesions d'adolescents i en pro d'un envelliment saludable.

Aquest dimarts a les 9.30 h s'inauguraran aquestes sessions. En la presentació d'aquesta tercera trobada hi assistirà el directiu responsable de l'Àrea Mèdica, Jordi Monés, així com també el president del Centre Tecnològic Leitat, Eusebi Cima, la directora general de Biocat, Montserrat Vendrell, el responsable de Medicina de l'Esport de la Secretaria General d'Esports de la Generalitat de Catalunya, Juan Antonio Gutiérrez, i la tinent d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Maite Fandós.

Tornar a dalt