fcb.portal.reset.password

1000x410_Diada_del_soci_solidari

Com a mostra d'agraïment per col·laborar en la iniciativa solidària del FC Barcelona, la Diada del Soci Solidari, el Club té previst sortejar, entre tots els socis abonats que hagin alliberat el seu seient abans del dia 20 de desembre a les 12 hores, 10 localitats de la Llotja presidencial per veure el partit de Copa del Rei que enfrontarà el FC Barcelona amb el CE Hospitalet i que es disputarà el proper 22 de desembre.

El sorteig es farà el mateix dia 20 a les 16 hores, a la sala de premsa Ricard Maxenchs, i comptarà amb la presència del vicepresident de l'Àrea Social, Jordi Cardoner.

La Diada del Soci Solidari pretén que tots aquests seients alliberats pels socis abonats siguin cedits a diferens entitats locals (ONG, escoles, associacions i entitats d'acció social) amb finalitat social. Fins ara, més de 2.300 socis ja habien alliberat el seu seient.

El Club ha posat a disposició dels socis totes les vies possibles per facilitar l'alliberament d'entrades, que es pot fer mitjançant la web del FC Barcelona, per correu electrònic, per telèfon al 902 18 99 00 o de manera presencial a l'oficina de l'OAB (Oficina d'Atenció al Barcelonista).

Tornar a dalt