fcb.portal.reset.password

Partit entre el Bayer Leverkusen i el FC Barcelona / FOTO: ARXIU FCB

"Des de la Junta es vol perseguir la pràctica fraudulenta de la revenda". Amb aquesta contundència, Toni Freixa resumia un dels temes tractats en el transcurs de la reunió de la Junta Directiva que va fer-se dimecres. Després de detectar irregularitats en el partit a Milà (la zona d'aficionats del Barça convivia amb aficionats italians), el FC Barcelona va decidir posar en marxa accions complementàries en el desplaçament a Leverkusen.

Segons ha explicat Toni Freixa, es van creuar les dades de les sol·licituds per al partit al camp del Bayer Leverkusen amb les obtingudes del desplaçament a Milà. D'aquesta manera es van detectar el cas de 180 entrades susceptibles de ser casos provinents de la revenda. Per comprovar-ho, el Barça va demanar col·laboració al club alemany i, a la vegada, va enviar-hi personal del Club, tant de l'àrea de Taquilles com de Seguretat. El següent pas va ser procedir a l'anul·lació d'aquestes entrades, comprades amb un sobrepreu considerable respecte del preu inicial de 20 i 26 euros, perquè els portadors d'aquestes no podessin accedir al recinte.

En mans de la Comissió de Disciplina

Així, un cop al control de localitats, es duia la persona a una guixeta per conèixer l'origen d'adquisició de la localitat. En el cas de ser aficionat del FC Barcelona, se'l deixava entrar, mentre que si era del Bayer se li denegava l'accés per la norma de la UEFA de mantenir les aficions separades. Finalment, es va arribar a la conclusió que de les 180 entrades detectades en un principi, 179 havien estat comprades a la revenda. Davant aquesta situació, la Junta Directiva ha decidit passar aquests casos a la Comissió de Disciplina, que segons ha explicat Freixa "és l'organisme que convocarà una reunió per obrir expedients".

"Corrent fem Barça"

D'altra banda, el secretari i portaveu de la Junta Directiva blaugrana ha informat de la decisió de promoure una iniciativa que durà per nom "Corrent fem Barça" i que, segons ha explicat, "promourà el lleure, la salut i les accions socials entre els socis que participin en una sèrie de curses populars". La idea és fer una sèrie de classificacions paral·leles exclusives entre els socis inscrits a determinats curses populars. Al web del Club es podran consultar aquestes classificacions.

“No existeix inquietud per la renovació de Guardiola”

Davant les preguntes sobre l'estat de la possible renovació de Josep Guardiola, Toni Freixa ha deixat molt clar que des del Club "no existeix inquietud" en aquest sentit, tot afirmant que aquesta renovació "seria una bona notícia en qualsevol moment". A més, ha transmès que la Junta té "plena confiança en el tècnic, en els jugadors i en la gestió del vestidor".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();