fcb.portal.reset.password

Joves qatarians participant en el dia nacional dels Esports de Qatar / FOTO: FCB

Per tal de commemorar el primer dia nacional dels esports a Qatar, establert amb l'objectiu de promocionar l'activitat física i l'estil de vida saludable arreu del país, la Qatar Foundation per a l'Educació, la Ciència i el Desenvolupament de la Comunitat (QF), ha premiat cinc afortunats guanyadors amb l'oportunitat d'assistir a un partit del FC Barcelona al Camp Nou.

Els guanyadors van sortir d'un programa que va organitzar Radio QF i van participar al concurs de coneixements relacionats amb la història dels esports, els esports a Qatar, i el futbol. Un cop van haver respost les preguntes correctament, van entrar dins un sorteig, d'on van sorgir els noms del guanyadors: Mehsen Hamad Bagash, Ahmed Mohamed Al Khalaf, Sama Wael Saqer, Yousef Abdullah Al Reshidi i Tony Fares.

Una experiència única

L'objectiu del dia nacional dels esports a Qatar és proper als objectius comuns de la Qatar Foundation i el FC Barcelona pel que fa a desenvolupar el potencial humà a través dels esports i l'educació. L'associació entre ambdues entitats representa l'oportunitat de fer que aquest valors comuns millorin vides a través del poder del futbol. Els cinc afortunats guanyadors tindran l'oportunitat de viatjar fins a Barcelona per presenciar el partit que el 2 de maig es disputarà al Camp Nou contra el Màlaga.

A banda de promocionar un dia de lleure i diversió, la celebració del dia nacional dels esports persegueix l'objectiu de despertar consciències sobre la importància de la salut física entre els ciutadans. Aquest objectiu està molt en línia amb els objectius que comparteixen la Qatar Foundation i el FC Barcelona pel que fa a desenvolupar el potencial humà a través dels esports i l'educació.

Tornar a dalt