fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell reparteix roses / FOTO: Àlex Caparrós - FCB

El Camp Nou ha viscut la festivitat de Sant Jordi amb intensitat. Coincidint amb la visita del Reial Madrid i dos dies abans de la festivitat del patró de Catalunya, l’Àrea Social del Club ha promogut el repartiment de 25.000 roses entre les dones que han acudit al partit i de 30.000 llaços blaugrana per als homes. El president Sandro Rosell, acompanyat dels vicepresidents Jordi Cardoner i Carles Vilarubí i d’altres membres de la Junta, estaven en un estand de la zona de tribuna compartint la celebració de la iniciativa ‘Sant Jordi blaugrana’.

A banda dels membres de la Junta i de la Comissió Social, l’acte també ha comptat amb la presència d’exjugadors com Fusté, Migueli i Alfonseda. La presència de socis i aficionats ha estat multitudinària i ha aixecat l’interès de molts mitjans internacionals. Aquesta és la segona vegada que es reparteixen roses al Camp Nou, després de la celebració de l’any passat. “És una festa nostra, per compartir amb socis i sòcies de l’Entitat. Un recordatori de la nostra catalanitat”, ha explicat el vicepresident Jordi Cardoner.

90.000 contes al Camp Nou

A banda de les roses i els llaços, tots els aficionats que han assistit aquest dissabte al Camp Nou han trobat als seus seients un exemplar del conte ‘La samarreta màgica’, escrit per Víctor Panicello. En total, se n’han repartit més de 90.000. Aprofitant la proximitat de la diada de Sant Jordi, aquesta iniciativa pretén fomentar la lectura en català, especialment entre els més joves, i sensibilitzar sobre la situació que viuen els infants malalts. Es tracta d’un projecte impulsat per la Fundació FC Barcelona, la Fundació Leo Messi i la Fundació Ànima amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes.

Tornar a dalt