fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell i John Hoffman / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El Mobile World Congress (MWC) i el suport del FC Barcelona a la capitalitat en tecnologia mòbil de la ciutat de Barcelona han centrat la trobada entre el president del Club, Sandro Rosell; l'alcalde barceloní, Xavier Trias; el president de la Fira, Agustí Cordón, i el conseller delegat del GSMA, John Hoffman.

Rosell, hores abans del Barça-Reial Madrid d'aquest dimcres, ha obsequiat Hoffman amb una samarreta blaugrana i aquest s'ha mostrat "entusiasmat" pel suport blaugrana i les possibilitats de la ciutat en l'organització del MWC del 27 de febrer a l'1 de març després que la GSMA, entitat organitzadora d'aquest congrés, ratifiqués la continuïtat de l'esdeveniment fins a l'any 2018.

Cal recordar que el FC Barcelona es va sumar als suports actius per tal d'evitar que la fira de telefonia mòbil més important del món es traslladés a una altra ciutat europea. I és que el paper actiu del Barça va suposar un gran reclam en el mercat internacional. El suport del Club per mantenir el MWC a Barcelona s'emmarca dins l'aposta blaugrana per col·laborar en tots els projectes que ajudin a impulsar la imatge i l'economia de la ciutat i del país.

"Una gran oportunitat per a Barcelona i Catalunya"

En la trobada d'aquest dimecres i en representació del FC Barcelona també hi han estat presents el vicepresident Carles Vilarrubí i el directiu responsable de Noves Tecnologies, Dídac Lee. Precisament Lee ha recordat que el Mobile World Congress és "una gran oportunitat per a Barcelona i Catalunya i ens volem implicar en tot el que faci falta".

D'altra banda, Dídac Lee ha avançat que pròximament el Club presentarà un programa de tecnologia mòbil que s'emmarca dins la candidatura barcelonina del MWC, a la qual el Club va donar suport. Aquest programa "ajudarà a dinamitzar el sector de la tecnologia mòbil, un sector amb un gran creixement en els darrers anys", segons Lee.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();