fcb.portal.reset.password

El FC Barcelona, present a la gala benèfica de Reach Out to Asia (Rota)

L'associació entre Qatar Sports Investment (QSI), la Qatar Foundation (QF) i el FC Barcelona va col·laborar a recaptar 1,15 milions de dòlars durant el Sopar de Gala amb subhasta benèfica inclosa de la quarta edició del Reach Out To Asia (ROTA). L'acte va tenir lloc a la ciutat cultural de Katara, a Doha, amb la presència de Sa Altesa la xeic Mozah Bint Nàsser, presidenta de la Qatar Foundation.

Els articles a subhasta donats per la QF, QSI i el FC Barcelona incloïen quatre entrades VIP (amb transport i allotjament inclosos) per al partit Barcelona - Reial Madrid al Camp Nou d'aquesta temporada, a més a més d'una visita privada al museu del Club, una samarreta firmada i una de les pilotes de l'enfrontament, que serà entregada per un dels jugadors després del partit. El lot de subhasta aportat per QSI, la QF i el FC Barcelona va ser un dels més desitjats del Sopar de Gala.

Durant l'acte es van recaptar un total de 13 milions de dòlars, que seran utilitzats en projectes d'educació i desenvolupament de ROTA per tot l'Àsia. La coordinació de la subhasta va anar a càrrec de Sotheby's, i els altres articles licitats incloïen obres d'art, joies i cotxes esportius.

Van assistir a l'acte una distingida llista de convidats que abastava 500 VIP internacionals, dignataris i famosos, incloent-hi l'empresari saudita Sa Altesa Reial el Príncep Waleed bin Talal i la seva muller, Sa Altesa Reial la Princesa Amira Al Taweel; Heinz Fischer, president austríac; l'actriu kuwaitiana Hayat Al Fahed; els cantants Hussein Al Jassmi i Nawal; l'estrella de ral·lis de Qatar, Nasser Al Attiya; l'estrella francesa del judo Djamel Bouras, el músic libanès Khaled Mouzanar, l'emprenedor dels Emirats Bader Jaffar i el decatleta or olímpic Bryan Clay.  El cinc vegades olímpic Charmaine Crooks, estrella de l'atletisme, va fer de mestre de cerimònies de la vetllada.

ROTA, fundada el 2005 amb el patrocini de la Qatar Foundation, és una organització que treballa per assegurar que els joves tinguin accés a l'educació que necessiten per assolir totes les seves capacitats i també treballa pel desenvolupament de les seves comunitats.  Treballant amb associats, voluntaris i comunitats locals de tot l'Àsia, ROTA lluita per garantir que les persones afectades per les crisis a l'Àsia i a arreu del món tinguin un accés ininterromput a l'educació escolar primària i secundària adequades.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();