fcb.portal.reset.password

El Barça, protagonista a Xina

El FC Barcelona, a través dels missatges de felicitació dels quatre dels seus jugadors, Puyol, Xavi, Valdés i Messi,  serà present a la Gala Online del Nou Any xinès que es celebra a partir del proper 23 de gener i que, en una emissió conjunta per TV i Internet, s'espera que tingui una audiència d'uns 1.600 milions entre espectadors i internautes.

Aquests missatges de felicitació pel nou any xinès, enguany representat per la figura del drac, formaran part d'un gran espectacle televisiu en el que hi participen no només les primeres personalitats del país sinó també figures d'arreu del món. Entre el convidats d'aquest any hi ha el financer i filantrop nord-americà Warren Buffet.

Es el segon any que la CCTV, la televisió estatal xinesa, celebra l'any nou amb aquest format de Gala en el que la senyal televisiva es difon també a través de les plataformes on line més importants del país. Això suposa incrementar considerablement l'audiència i poder arribar a la comunitat xinesa que hi ha repartida per tot el món. Aquest any està previst que es superi en escreix l'audiència de la darrera edició.

La Gala, prèviament enregistrada, s'emet a partir d'aquest dilluns i se'n faran redifusions durant els 15 dies següents que és el que dura les celebracions del nou any. S'espera que aquestes emissions arribin a uns 400 milions de famílies amb una audiència total aproximada de 1.600 milions de persones. Això inclou, per una banda, a la majoria dels 600 milions d'usuaris que te la xarxa més els quasi be 1.000 milions d'espectadors que ho poden veure per la senyal tradicional de TV. S'estima que la Gala serà seguida pel 80% de xinesos que resideixen fora del país.

Concretament l'espectacle es podrà veure pels canals 1,2,3 i 4 de la Televisió Estatal  Xinesa (CCTV) així com per les plataformes i webs més importants entre les que hi figuren sina.com, CNTV (China Network Televisions) i les xarxes socials del gegant Tencent, el partner tecnològic del FC Barcelona en aquest país.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();