fcb.portal.reset.password

Un instant de la gravació de l'espot.

Estrella Damm ha estrenat aquest cap de setmana un nou anunci que torna a tenir el Barça com a protagonista. Els jugadors del primer equip Messi, Xavi, Busquets, Iniesta, Cesc, Piqué, Pedro, Puyol i Valdés van participar en la gravació de l'espot i apareixen en representació de l'ingredient més important d'aquest Barça històric: la Masia.

En aquesta ocasió, l'espot se centra en tots aquells ingredients que fan que aquest equip sigui únic i, per tant, 'inimitable': uns jugadors amics des de petits, la feina feta a la Masia al llarg de 30 anys, uns valors de club, una filosofia de joc, el sentiment de pertànyer a alguna cosa més gran que un club de futbol... Uns ingredients tan difícils d'imitar com els de l'escudella de la mare de Daniel Brühl: els seus anys d'experiència, els productes de casa i el seu toc especial.

El moment culminant de l'anunci és quan l'actor, envoltat dels jugadors en un Camp Nou ple, explica el perquè d'aquest Barça únic.

El FC Barcelona i Estrella Damm mantenen una estreta relació de patrocini des de fa més de 20 anys. Cada temporada, la popular marca de cervesa produeix un anunci que l'afició culer ja espera gràcies a l'èxit de les edicions dels últims anys, com la del 'Tovalló de Messi', 'La feina ben feta' o el 'Què tenim?'

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();