fcb.portal.reset.password

L'afició, al Camp Nou / FOTO: ARXIU FCB

Aquest dimecres dia 4, coincidint amb el Barça-Osasuna de Copa (22 hores), entrarà en vigor la normativa que prohibeix fumar a qualsevol indret del Camp Nou, incloses les graderies. Serà, doncs, el primer partit en què l’Estadi estarà lliure de fum, des que es va inaugurar l’any 1957.

La prohibició de fumar a totes les instal·lacions esportives del FC Barcelona va ser una decisió ratificada de manera massiva per l'última assemblea de compromissaris, amb 538 vots a favor, 89 en contra i 38 en blanc. A la reunió, celebrada el 24 de setembre, es va decidir que la normativa entraria en vigor a partir del 2012.

En les últimes setmanes, des del partit de Lliga contra el Saragossa, el FC Barcelona ha posat en marxa una campanya informativa i de sensibilització per conscienciar els aficionats d'aquesta prohibició. S'han repartit fulletons informatius i xapes amb el lema 'Barça sense fum', que també s'ha pogut llegir en una gran lona a la passarel·la d'accés al Museu, als torns de les portes, a la publicitat dinàmica de l'Estadi, a les lones al terreny de joc i a totes les entrades que s'han venut a través de les taquilles del Club, per ServiCaixa i per Internet, clicant l'opció 'Print at home'. A més, un espot de televisió que s'emet a Barça TV i que també es pot veure a Youtube reforça aquesta lluita contra el fum.

Protegir i vetllar per la salut dels barcelonistes durant els partits ha estat l'objectiu principal de la campanya 'Barça sense fum', però no ha estat l'únic. Ajudar els fumadors a deixar el tabac ha estat també un altre dels objectius d'aquesta iniciativa.

Els empleats del FC Barcelona al Camp Nou seran els encarregats de vetllar pel compliment d'aquesta normativa. En cas de detectar algun aficionat que estigui fumant, se'l convidarà a deixar de fer-ho o a sortir de l'Estadi. Si continua amb la voluntat de fumar, se li demanarà que s'identifiqui amb el carnet de soci i el cas passarà a la Comissió de Disciplina.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();