fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell, amb el doctor Bonaventura Clotet / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

El president del FC Barcelona ha donat tot el seu suport a aquesta iniciativa, que es'ha plasmat a través d’un acord amb la Fundació del FC Barcelona. L’objectiu d’aquest concert és recollir el màxim de recursos econòmics per invertir-los en la investigació i la recerca d’una vacuna contra el virus VIH.

L’esdeveniment musical, únic i irrepetible, reunirà 17 grups i artistes que formen part de les tres generacions de més èxit de la música catalana: la Nova Cançó, el Rock Català i el pop-rock actual. El cartell està encapçalat per l’actuació extraordinària de Lluís Llach, Pep Guardiola i Silvia Pérez Cruz. Gerard Quintana (‘L’Empordà’), Amaral (‘Camins’, de Sopa de Cabra), Pep Sala (‘Boig per tu’), Gossos (‘Corren’), Els amics de les Arts (‘Jean-Luc’), Sisa (‘Qualsevol nit pot sortir el sol’), Antònia Font (‘Alegria’), Lax’n’Busto (‘Llença’t’), Marina Rossell (‘La gavina’), Miguel Poveda (‘El cant dels ocells’), Manu Guix (‘Que tinguem sort’), Peret (‘El mig amic’), Teràpia de Shock (‘Sense tu’), Mishima (‘Un tros de fang’), Obrint Pas (‘La flama’) i La Troba Kung-Fú (‘Cançó del lladre’) completen un cartell per a la història.

Per una bona causa

El doctor Bonaventura Clotet ha agraït al president Sandro Rosell la col·laboració del FC Barcelona “en aquest projecte del concert ‘Les nostres cançons contra la sida’, l’objectiu del qual és recaptar molts diners per poder seguir fent la investigació per tal de trobar com eradicar el virus, com eliminar-lo del cos de les persones, com trobar una vacuna i tota una sèrie de remeis a una epidèmia que és terrible i que afecta diferents àmbits”. A més, el doctor Clotet ha demanat a la ciutadania que contribueixi en aquesta lluita contra la sida, “i a aquells que no puguin anar al concert, que comprin una entrada per ajudar-nos en aquesta iniciativa”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();