fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell, president del FC Barcelona, i Moez Sacoor, un dels propietaris de Sacoor Brothers. Foto: Àlex Caparrós - FCB

Sacoor vestirà al primer equip de futbol així com també als equips de les seccions professionals de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins. La marca ja va ser “vestit oficial del FC Barcelona” durant les temporades 2007/08 i 2008/09.

Amb aquest acord, Sacoor Brothers obté el títol “FC Barcelona Official Suit Supplier” amb drets d’associació com l’ús de la imatge Barça i poder gaudir de drets publicitaris, de màrqueting i promoció i hospitalitat.

Marca de prestigi

Sacoor Brothers és una marca internacional de lifestyle fundada l’any 1989 pels germans Sacoor. Aquest marca portuguesa està present en varis segments del món de la moda oferint productes per a homes, dones i nens. Amb 21 anys d’experiència, Sacoor Brothers ha aconseguit fer-se un nom de prestigi en el negoci de la moda, definint noves tendències, creant nous productes i serveis, i assolint un gran reconeixement internacional.

La marca està present a sis països: Espanya, Portugal, Anglaterra, Bèlgica, Emirats Àrabs i Kuwait i compta amb 39 botigues a Portugal i 16 a l’estranger.  A Espanya disposen d’una botiga a Sant Cugat i properament n’obriran d’altres per continuar amb el seu procés d’expansió.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();