fcb.portal.reset.password

Dídac Lee, en un instant del sopar / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Dídac Lee, directiu de l'Àrea Tecnològica de la Junta Directiva del Barça, i Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu de l'Àrea Econòmica del Club, van assistir al sopar benèfic de Cap d'Any que es va celebrar aquest diumenge amb motiu de l'arribada de l'Any Nou Xinès, l'Any del Drac, que s'inicia el 23 de gener.

L'acte, al qual van assistir unes 600 persones, va tenir lloc al restaurant Gran Siglo de Barcelona, i va estar presidit per les primeres autoritats. Entre les personalitats més destacades s'hi trobava el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, que va destacar que "Catalunya vol ser amic de la Xina", així com l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

La celebració va començar a les 20 hores amb la signatura d'un conveni amb la SIFU, i va continuar amb el Pregó de l'Any Nou, que va anar a càrrec del professor Dr. Pedro Nueno. El sopar va estar ple d'activitats diverses, com la presentació del Padrí del Drac, el Sr. Lluís Llongueras, i l'elecció de la Pubilla de l'Any Nou. A més, també es van sortejar samarretes signades pels jugadors del FC Barcelona.

Lee, doblement orgullós

Dídac Lee es mostrava orgullós de poder representar el Club en aquest esdeveniment, i a la importància que per al Barça té la comunitat xinesa: "El FC Barcelona vol establir relacions a llarg termini amb la Xina. El sopar de Cap d'Any és l'esdeveniment més important del poble xinès, i és tot un honor estar-hi convidats. Personalment estic doblement orgullós, pel FC Barcelona i pels meus orígens xinesos. "

Els beneficis de la celebració de la Nit Vella Xinesa tindran una finalitat benèfica, ja que aniran dirigits als membres de la comunitat amb disminució psíquica.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();