fcb.portal.reset.password

Gàbies com aquesta es podran veure aquest dissabte a l'exterior del Camp Nou per conèixer el Seient Lliure.

El FC Barcelona ha posat en marxa una campanya informativa adreçada als abonats del Camp Nou per millorar l'assistència a l'Estadi en aquesta segona volta de la Lliga. Amb el lema 'Tots hi guanyem', l'objectiu és evitar que l'abonament es quedi al calaix de casa i que, en cas de no fer-lo servir, tampoc es posi a disposició del Seient Lliure.

El funcionament del Seient Lliure s'està consolidant com una eina decisiva per millorar l'assistència. Per exemple, en els partits de Lliga d'aquesta temporada, en el 78% dels casos aquest servei ha permès que els seients alliberats s'omplin d'aficionats. Durant els partits de la primera volta al Camp Nou, s'han alliberat més de 300.000 seients, amb una mitjana que supera els 20.000 a cada partit. Amb tot, encara hi ha marge de millora i el Club s'adreça als abonats per fer-los arribar un missatge clar: 'Si no pots venir: allibera i estalvia'.

Per reforçar aquesta idea, en els pròxims dos partits al Camp Nou, contra l'Sporting i el Granada, els aficionats que acudeixin a l'Estadi es trobaran amb unes gàbies que contenen uns seients buits. En total, es distribuiran tres gàbies d'aquest tipus a l'esplanada de tribuna i als accessos del Gol Nord i Gol Sud, on també s'oferirà informació del funcionament del Seient Lliure.

Correspondència personalitzada

A més, el FC Barcelona s'està posant en contacte amb els abonats al Camp Nou, personalitzant les cartes en funció del perfil dels socis i de l'ús que fan del Seient Lliure. A grans trets, es defineixen tres grans grups: els abonats que vénen o alliberen el seient gairebé tots els partits, els que ho fan de manera puntual, i un últim grup que ni acudeix a l'Estadi ni tampoc posa l'abonament a disposició del Seient Lliure.

En el cas dels socis que fan un ús intensiu de l'abonament, ja sigui perquè acudeixen sempre al Camp Nou o perquè l'alliberen assíduament, se'ls expliquen les possibilitats d'aconseguir l'abonament Camp Ple de cara a la pròxima temporada. Aquest abonament privilegiat permet gaudir de diversos avantatges, com ara tenir prioritat en el canvi de localitats, l'oportunitat de guanyar viatges amb el primer equip i participar en sortejos exclusius. Per aconseguir-lo, els socis han de fer ús de l'abonament a tots els partits de la present temporada (venint a l'Estadi o alliberant), amb un màxim de dues absències.

Un altre col·lectiu de socis està format per aquells que fan un ús puntual del Seient Lliure. En aquest cas, el Club s'adreça als abonats per explicar-los quants diners han recuperat en la primera volta gràcies a les alliberacions i, al mateix temps, s'informa de la quantitat que s'haguessin estalviat alliberant el seient els dies que l'abonament no es va fer servir.

Socis que mai fan servir l'abonament

Finalment, el cas més reduït, però no menys important, és el que integren els abonats que no trepitgen mai l'Estadi i que tampoc alliberen el seu seient. Són abonaments que no fa servir ningú i seients que sempre estan buits. Per a aquest col·lectiu, el Club els proposa la posada en marxa del Seient Lliure invers, una modalitat que permet alliberar l'abonament per a tota la temporada, amb la possibilitat de recuperar la localitat fins a tres dies abans del partit.

Alliberar és fàcil

Per alliberar l’abonament, els socis poden fer-ho a través del lloc web www.fcbarcelona.cat, o bé trucant al 902 18 99 00. Cal tenir present que si l’alliberament es fa 72 hores abans de començar el partit, l’import (la meitat del preu de venda, descomptant les despeses de gestió) s’ingressarà directament al compte corrent. Si s’allibera menys de 72 hores abans, es descompta de l’abonament de la propera temporada.

Tornar a dalt