fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell, juntament amb Josep M. Bartomeu, Carles Vilarrubí i Jordi Cardoner, en un instant de la junta itinerant celebrada a Tàrrega / FOTO: ARXIU FCB

Els membres de la Junta Directiva del FC Barcelona es reuniran aquest dilluns a Figueres, en el marc de les juntes itinerants que tenen previstes. Abans de la reunió de treball, prevista per a les 16 hores, faran una visita a l’Ajuntament de la capital de l’Alt Empordà i també al Museu del Joguet de Catalunya.

D’aquesta manera, la primera aturada prevista és a l’Ajuntament de Figueres, on, a les 13.25 hores, la Junta Directiva blaugrana serà rebuda per l’alcalde de la vila, Santi Vila i Vicente; pel regidor d’esports, Joaquim Ferrer i Sala, així com pels membres del Consistori i el president de la Penya Barcelonista de Figueres.

Visita al Museu del Joguet de Catalunya

Ja al saló de plens de l’Ajuntament de Figueres, estan previstos els parlaments de l’alcalde i de Sandro Rosell. En aquest mateix escenari, el president barcelonista signarà en el llibre d’honor de la vila de Figueres.

L’altra visita programada tindrà lloc al Museu del Joguet de Catalunya, que es produirà just abans de la reunió de treball de la Junta Directiva. Allà serà rebuda pel director de la Fundació del Joguet de Catalunya, Josep Maria Joan Rosa.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();