fcb.portal.reset.password

Toni Freixa, portaveu de la Junta, ha comparegut aquest migdia a la sala de premsa Ricard Maxenchs / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

L'eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei contra L'Hospitalet s'acabarà resolent el 21 o 22 de desembre amb la disputa de la tornada al Camp Nou. Per a aquest partit el Club posa en marxa la iniciativa 'Diada solidària del soci' amb un doble objectiu: afavorir l'assistència al Camp Nou aquest dia i al mateix temps donar opció als col·lectius més necessitats perquè puguin viure un partit a l'Estadi.

El Seient Lliure, clau

La col·laboració dels socis amb abonament serà clau per a l'èxit d'aquesta jornada solidària, ja que des del Club es demanarà que en el cas de no poder assistir al partit els abonats alliberin la seva localitat a través del Seient Lliure. Les entrades alliberades es posaran a disposició d'ONG, escoles i futbol formatiu de manera gratuïta, perquè, d'aquesta manera, els col·lectius més necessitats que habitualment no tenen opció de veure un partit en directe del Barça a l'Estadi ho puguin fer.

Homenatge a Suñol, el 4 de desembre

La Junta Directiva ha informat que el 4 de desembre, coincidint amb el partit de Lliga contra el Llevant, el Club farà un homenatge a Josep Suñol , president del FC Barcelona entre el 1935 i el 1936 i que va ser afusellat a la Guerra Civil per l'exèrcit franquista l'estiu del 36.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();