fcb.portal.reset.password

Les xarxes s'han començat a retirar aquest dilluns / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Aquest dilluns s'ha iniciat el procés de retirada de les xarxes situades al Gol Nord i Sud del Camp Nou, una mesura que el secretari i portaveu de la Junta Directiva, Toni Freixa, va anunciar com a aprovada en la seva darrera intervenció davant els mitjans de comunicació. La mesura s'ha començat a aplicar aquest dilluns, i estaria enllestida de cara a dimarts.

D'aquesta manera, els socis i aficionats que dissabte assisteixin a l'Estadi per veure el partit entre el Barça i el Saragossa, corresponent a la jornada número 13 de la Lliga, seran els primer a notar que les xarxes de darrere les porteries ja no hi seran. Tal com va apuntar Freixa referint-se a aquestes xarxes, la mesura es va adoptar després d'escoltar diverses peticions fetes per socis que demanaven la seva retirada perquè impedien la correcta visió del camp. "Ja no hi ha la necessitat de tenir-les", va comentar, sobretot tenint en compte que els espectadors del Camp Nou "tenen un comportament modèlic".

El comportament cívic de l'afició, clau segons Cardoner

Un apunt, aquest últim, en el qual incideix el vicepresident de l'Àrea Social, Jordi Cardoner: "Al llarg d'aquests mesos hem pogut comprovar l'alt grau de desacord dels nostres socis, amb unes mesures preventives que en el seu dia probablement eren necessàries, però que el comportament cívic i modèlic de la nostra afició ens han permès eliminar-les."

Recordem que les xarxes protectores no s'han hagut de pujar en cap dels partits dels darrers anys, però els suports fixos suposaven inconvenients de visió per a molts socis abonats als dos gols de l'Estadi. En aquest sentit, Cardoner explica que aquesta decisió de la Junta Directiva correspon a la necessitat de "resoldre un greuge comparatiu que existia entre els nostres socis abonats, ja que les estructures fixes de les xarxes limitaven molt la visibilitat del terreny de joc als abonats dels gols."

Tornar a dalt