fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell, durant la roda de premsa de balanç de la temporada 2011/12 / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

El FC Barcelona tancarà la temporada 2011/12 amb uns beneficis superiors als 40 milions d’euros. “És una notícia extraordinària”, ha explicat el president Sandro Rosell en la roda de premsa de balanç d’aquest exercici. Aquesta xifra de 40 milions supera amb escreix els 21 milions de beneficis que s’havien previst en el pressupost, que va aprovar l’Assemblea de Compromissaris.

D’aquests 40 milions d’euros de beneficis, només 12 es podrien atribuir a l’estalvi en primes a jugadors i tècnics per no haver assolit la Lliga i la Champions, segons ha explicat el president.

Sandro Rosell ha avançat que aquests 40 milions es dedicaran de manera íntegra a reduir el deute de l’Entitat. El president ha recordat que, quan l’actual Junta va assumir la direcció del Club, el deute net era de 420 milions d’euros, xifra que ara quedarà rebaixada fins als 340 milions.

Un model racional i sostenible

El president també ha volgut aclarir que la decisió d’eixugar el deute “no afectarà el dia a dia del Club”, ja que les partides que tenen a veure amb la inversió en patrimoni o jugadors “ja estan pressupostades”. La “racionalitat i la sostenibilitat del model” han estat, segons Rosell, les claus per assolir aquestes magnífiques xifres econòmiques, que retornen els números verds als comptes de dues temporades consecutives amb pèrdues.

Finalment, en l’àmbit econòmic, s’ha confirmat que, durant la pròxima Assemblea de Compromissaris, el vicepresident Javier Faus presentarà davant dels socis el pla estratègic del FC Barcelona per als pròxims anys.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();