fcb.portal.reset.password

Mobile World Congress

La ciutat de Barcelona s’ha imposat a París, Munic i Milà en la carrera per a la celebració del Mobile World Congress durant el període 2013-18. La notícia s’ha conegut aquest divendres quan la GSMA, l’entitat organitzadora d’aquesta fira de telefonia mòbil, ho ha comunicat oficialment a Fira de Barcelona. 

Paper actiu del FC Barcelona 

El FC Barcelona ha ofert el seu incondicional suport a aquesta candidatura. Concretament, el mes de febrer passat el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, i el directiu Dídac Lee, responsable de l’Àrea de Noves Tecnologies, es van reunir amb els impulsors d’aquesta iniciativa per mostrar una ferma predisposició perquè la fira continués a la Ciutat Comtal. 

A més, el Club treballa en la potenciació de les noves tecnologies, com ja es va demostrar el 6 de juliol passat, quan Sandro Rosell va signar en persona l’acord amb Telefónica per potenciar les noves tecnologies al Camp Nou. El Barça té com a objectiu ferm encapçalar el potenciament de l’I+D a casa nostra, Catalunya, col•laborant amb el patronat de la Fundació.cat. 

El Barça, un reclam 

El FC Barcelona considera que el Mobile World Congress, la trobada de telefonia mòbil més important del món, és un projecte que ajuda a situar Barcelona i Catalunya en l’àmbit global. El suport del Barça ha suposat un gran reclam en el mercat internacional, d’on provenen una bona part del públic potencial d’aquesta fira.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();