fcb.portal.reset.password

En el cor de la Llegenda / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El llibre fa un viatge cronològic pel Barça de la temporada 2010/11 i l'inici de la 2011/12. Es tracta d'una obra de gran format il·lustrat i d'acurada edició que mostra els moments més intensos i emocionants de l'any del Barça amb fotografies inèdites i personals dels jugadors: els quatre enfrontaments vibrants contra el Reial Madrid; l'extraordinària victòria davant el Manchester United que va valer la quarta Champions League per al Club; la consecució d'una Lliga disputadíssima, de dues Supercopes d'Espanya i d'una Supercopa d'Europa.

Els jugadors i tècnics són el fil conductor

De nou, els conductors d'aquest trajecte visual, únic i emocionant són els jugadors, tècnics i ajudants del primer equip de futbol. En aquest llibre, també hi podem trobar les fites aconseguides pels jugadors i el Club: la nominació a la Pilota d'Or de tres jugadors formats a la Masia del Barça, i els nous fitxatges: Cesc i Alexis. A més, també hi apareixen altres curiositats del vestidor blaugrana pràcticament desconegudes, com ara la celebració sorpresa dels 40 anys de Josep Guardiola o el brindis nadalenc de la plantilla al vestidor.

El fotògraf oficial del FC Barcelona, Miguel Ruiz, ha acompanyat l'equip de Pep Guardiola al llarg de tota la temporada i ha documentat, des de l'interior del vestidor, els seus triomfs, el seu joc espectacular, la seva connexió amb els afeccionats, el seu esperit d'equip i el reconeixement mundial als seus jugadors: Messi, Xavi, Iniesta, Villa, Valdés, Alves, etc. L'autor dels textos, el periodista d''El Periódico de Catalunya', Marcos López, és qui acaba d'endinsar el lector en aquest univers blaugrana a través d'aquestes imatges úniques.

Un 10% dels beneficis seran per a la Fundació FC Barcelona

Ha estat la primera plantilla del primer equip de futbol la que ha demanat que el 10% dels beneficis generats per la venda d'aquesta publicació es destinin al projecte 'Futbol Net' de la Fundació FC Barcelona. Aquest projecte desenvolupa experiències d'educació en valors, a través del futbol, adreçades a infants i joves de barris de Catalunya, identificats com a prioritaris per a la intervenció social i comunitària.

Tornar a dalt