fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell / FOTO: FCB

El president Sandro Rosell, acompanyat del vicepresident Javier Faus i del directiu Dídac Lee, han arribat aquest migdia a Barcelona procedents de l’estada institucional i comercial a la Xina. El balanç dels representants del Barça és molt satisfactori, acomplint els objectius institucionals i comercials definits prèviament.

L'estada del president Sandro Rosell es va cloure amb una reunió amb el president de CCTV5, el canal d'esports de la televisió pública xinesa. El president del Barça va ser entrevistat, a partir de les 7 del vespre, en horari de 'prime time', per fer balanç de l'estada al país i per repassar l'actualitat del primer equip, després del partit a Getafe.

Sandro Rosell va tornar a reiterar el suport a Guardiola, amb el desig "que pugui seguir al Barça tota la vida". També va tenir paraules de lloança per a Leo Messi, un jugador que "no es ven" i que mereix tots els reconeixements: "Si el món del futbol és just, la Pilota d'Or ha de guanyar-la Leo Messi." El president també va fer bandera del model esportiu de la Masia, que representa uns valors que Pep Guardiola "transmet perfectament".

A banda de l'entrevista a CCTV5, l'últim dia a Pequín també va estar marcat per l'acord amb Tencent, principal proveïdor de serveis d'Internet a la Xina. El FC Barcelona i l'empresa xinesa van tancar un acord de cooperació per desenvolupar la marca Barça al país asiàtic, fet que permetrà arribar a una audiència massiva però també generar ingressos.

Una darrera reunió amb la direcció general del Ministeri d'Educació xinès, de qui depèn la cartera d'esports, va posar punt i final a l'estada a la Xina, on s'hi han quedat el director general Antoni Rossich i el director comercial, Laurent Colette, per completar l'agenda prevista, alterada per l'avançament del partit davant el Rayo Vallecano.

Tornar a dalt