fcb.portal.reset.password

Entrades FC Barcelona - Granada

Aquest dimarts 20 de març el FC Barcelona se la juga en dos escenaris diferents en un vespre d'autèntic luxe. Per una banda, a partir de les 19 hores el Barça Regal inicia el 'play-off' de classificació per a la Final a Quatre contra l'Unics Kazan, en un partit d'Eurolliga molt important. Just quan acabi el partit dels homes de Xavi Pascual, el primer equip de futbol disputarà al Camp Nou el partit contra el Granada a les 21 hores.

[[BOTOVERMELL::Entrades++Barça Regal - Unics Kazan::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=1002&jornada=31&lang=ca::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Per a aquests dos partits hi ha promocions especials. El partit del Barça Regal contra l'Unics Kazan es pot veure amb entrades a partir de 22 euros. Els socis tenen a la seva disposició una promoció exclusiva que els permet obtenir un descompte del 50%.

D'altra banda, a l'Estadi, el partit contra el Granada es pot seguir amb entrades des de 34 euros i socis i Barça Fans, a més a més, tenen un descompte del 20%. Com és habitual les entrades estan disponibles a www.fcbarcelona.cat. No et perdis el millor espectacle blaugrana!

[[BOTOVERMELL::Entrades++FC Barcelona - Granada::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=001&jornada=29&lang=ca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();