fcb.portal.reset.password

Marquès, Rosell i Cardoner, en la presentació de l'aliança. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

El Barça i la Creu Roja han rubricat un nou conveni de col·laboració institucional, amb una vigència inicial de 4 anys, per a la implantació d'accions de marcat caràcter social que ajudin a projectar sinergies de solidaritat i de compromís social. Entre altres accions, destaca el programa 'T'acompanyem', destinat a millorar significativament l'atenció als socis i simpatitzants del Barça amb dificultats o discapacitat.

"El Club té una salut de ferro"

Han presentat l'acord, aquest divendres a la sala de premsa Ricard Maxenchs, el president Sandro Rosell, el vicepresident de l'Àrea Institucional, Jordi Cardoner, i el president de Creu Roja a Catalunya, Josep Marquès.

Rosell ha declarat que el conveni  "demostra que avui el Club té una salut de ferro: socialment, esportivament i econòmicament, que cada dia estem millor". El vicepresident Cardoner afegia: "Afortunadament tenim socis d'edat avançada i no volem que tinguin limitacions a l'hora de gaudir del futbol".  Marquès, per la seva banda, ha qualificat l'entesa com "l'inici d'un aferrament molt important" i espera que "pugui ser per sempre".

Una iniciativa pionera

'T'acompanyem' és una iniciativa pionera en el món del futbol per atendre específicament les necessitats de mobilitat del col·lectiu de socis, abonats i aficionats que assisteixen al Camp Nou i que tenen algun tipus de limitació locomotora. A través del voluntariat de la Creu Roja amb formació específica, s'estableix un servei pilot d'atenció i suport a persones discapacitades o amb problemes de mobilitat els dies de partit disputats en cap de setmana.

El projecte s'articula en dues vessants d'activitat: acompanyament de les persones usuàries des dels punts d'atenció situats dins del recinte del Camp Nou fins a les seves localitats abans de l'inici del partit i a la seva finalització i acompanyament d'un grup reduït de persones sòcies del FC Barcelona des del seu domicili fins al Camp Nou en un vehicle de transport adaptat de la Creu Roja. 20 voluntaris treballaran en cada partit per portar a terme aquest dispositiu.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();