fcb.portal.reset.password

Els joves del planter a la Fundació Alícia

Aquest divendres al matí, 35 jugadors de les categories inferiors del Barça –de futbol, futbol sala i bàsquet- que resideixen a la Masia han viatjat a Sant Fruitós de Bages per visitar la Fundació Alícia, que se situa dins el complex Sant Benet. En arribar allà, els joves s’han dividit en dos grups. Un ha visitat el monestir de Sant Benet mitjançant un recorregut guiat, i l’altre ha fet un taller de cuina ràpida amb productes de temporada. Un cop finalitzada l’activitat, ambdós grups s’han intercanviat els papers.

Aprendre a cuinar ràpid, però saludable

Després d’una demostració del cuiner, els joves han après a fer macarrons amb verdures o sopa de llegums. Posteriorment, ha estat el torn dels blaugranes, que disposaven d’un mostrador en el qual podien cuinar ells mateixos. En grups de quatre han hagut de preparar un menú –amb primer plat, segon plat i postres‒ amb els productes que els cuiners els havien donat. Amb aquesta sessió de cuina, els joves han après de manera lúdica algunes pautes per cuinar ràpid i econòmic, però de manera saludable.

Un cop finalitzat el taller de cuina, un dels grups ha pogut anar a l’hort de la Fundació Alícia per sembrar i recollir alguns vegetals.

Tornar a dalt