fcb.portal.reset.password

Acord FCB-Intersports / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Aquest dissabte ha tingut lloc la signatura de l'acord estratègic de col·laboració entre el FC Barcelona i la companyia Intersports per impulsar l'expansió de la marca Barça i els seus valors al mercat xinès. En l'acte de presentació, en el qual han estat presents el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, el president d'Intersports, Heifeng Xia, el director comercial del FC Barcelona, Laurent Colette, i Jun Chen, mànager general d'Intersports, s'ha apuntat a la prioritat que se li dóna a la Xina en el desenvolupament estratègic del Club.

Viatge a finals de novembre

Segons ha indicat Sandro Rosell en la seva intervenció, l'objectiu és establir "una vinculació permanent amb la societat xinesa, és a dir, que tota la gent que vulgui pugui compartir amb nosaltres el sentiment blaugrana". En aquest sentit, el president blaugrana ha anunciat que a finals de novembre, una delegació del Barça encapçalada per ell mateix viatjaran a la Xina."Posem un peu al darrere de l'altre perquè les properes generacions xineses entenguin el que és el sentiment barcelonista. Esperem aconseguir que el sentiment futbolístic dels nens de la Xina sigui blaugrana", ha comentat en la mateixa línia.

Un viatge, aquest, que inclourà un sopar de gala amb l'Associació de Discapacitats de la Xina, un acord entre aquesta associació i la Fundació del FC Barcelona, reunions amb personalitats i gran empreses i també diferents entrevistes amb els mitjans locals.

Campus durant cinc estius

Laurent Colette, per la seva banda, ha explicat que una de les primeres accions d'aquest acord tindrà lloc a la Xina del Nord, a l'Estadi Olímpic de Pequín, més conegut com a 'Niu d'Ocell'. A partir del 2012, aquí es portarà a terme, durant cinc estius, un campus per a nens d'entre 6 i 14 anys. Està previst que hi participin 180 nens per setmana, dirigits per una xarxa de tècnics del FC Barcelona i, a la vegada, 25 tècnics locals."Aquí és molt important el fet de transmetre la filosofia Barça als tècnics locals, perquè tard o d'hora la Xina serà una potència mundial en futbol", ha ressaltat el director comercial del Club.

"Volem el millor equip del món al millor estadi del món"

Heifeng Xia, el director comercial d'Intersports, ha respost amb contundència a la pregunta de per què s'ha escollit el FC Barcelona per dur a terme aquest acord:"Per a nosaltres el Barça és el millor Club del món, i l'estadi Niu d'Ocell és el millor del món. Per tant, volem el millor equip del món al millor estadi del món". Heifeng Xia, que ha confirmat que el Barça "és el Club que té més influències a la Xina", ha expressat en veu alta el seu desig que aquesta "sigui una col·laboració llarga, i no només un pas puntual".

“Messi segueix sent el millor jugador del món”

Sandro Rosell ha afirmat amb contundència que, per a ell, "Messi segueix sent el millor jugador del món, sense cap mena de dubte". També s'ha referit a Andrés Iniesta, que aquest dissabte celebra el novè aniversari del seu debut amb el primer equip, assegurant que per ser com ell "has de tenir un talent que el dóna Déu al néixer, però també l'has de cultivar, treballant i esforçant-te molt, i tenir aquesta cultura de l'esforç."

D'altra banda, a la pregunta sobre com veu el fet que es puguin disputar partits a les 12 hores, el president blaugrana ha respost: "Personalment, a mi no m'agrada. M'agraden les tradicions en el món del futbol, i la tradició al Camp Nou és jugar a la tarda i a la nit." A la vegada, però, ha deixat molt clar que "complirem amb la llei".

Tornar a dalt