fcb.portal.reset.password

FC Barcelona Google+

El FC Barcelona potencia el seu lideratge en el camp de les noves tecnologies amb un acord estratègic amb Google, gràcies al qual estarà present en el llançament mundial de 'Pàgines de Google+'. És a dir, a partir d'ara el Barça comptarà amb un perfil professional dins la xarxa social de Google, sent el primer acord estratègic de Google+ a l'Estat espanyol.

Google+, xarxa social de recent creació, s'uneix al conjunt de xarxes socials del FC Barcelona per a la difusió dels continguts del Club i per apropar el sentiment blaugrana arreu del món. Així el FC Barcelona es converteix en l'únic club de la Lliga Professional de Futbol (LFP) amb un acord d'aquest tipus i s'uneix a altres entitats de prestigi com UNICEF que també tindran el seu lloc a Google+.

Amb el llançament de la pàgina Google+ del FC Barcelona els usuaris que estiguin en aquesta xarxa social podran afegir pàgines als seus cercles de contactes directament i així estar al dia de totes les informacions referents al Club. A més, les pàgines de Google+ estaran incloses en els resultats de cerca amb una funcionalitat de connexió directa.

Segons Dídac Lee, directiu responsable de Noves Tecnologies "és una molt bona notícia que el FC Barcelona sigui present al llençament mundial de Google+ Pages". "Aquest acord estratègic amb Google+ és una nova mostra de la voluntat que té el Barça de ser global i d'apropar-se als seus seguidors allà on siguin fent bandera de la nostra identitat", ha afirmat Lee.

 

[+] FC Barcelona a Google+

[+] Coneix tots els detalls de Google+ Pages

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();