fcb.portal.reset.password

Mahmud Abbas amb Carles Vilarrubí / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS

En el marc d’una gira de contactes institucionals per Europa, Mahmud Abbas, el president de l’Autoritat Nacional Palestina, ha visitat aquest dijous el Camp Nou. Abbas ha estat rebut a la porta 15 de l’Estadi a dos quarts de dotze del matí pel vicepresident de l’Àrea Institucional del FC Barcelona, Carles Vilarrubí. Des d’allà, s’ha desplaçat fins a la platea del Camp Nou, on, davant dels periodistes, ha pronunciat un petit parlament.


Agraïments al FC Barcelona

Abbas ha assegurat sentir-se “ple d’honor i felicitat per l’hospitalitat del Barça”. Un club, segons ha explicat, amb “una projecció molt bona i extensa”, que arriba també “als jugadors”. “El FC Barcelona és la representació d’una civilització i un poble els bons valors del qual es perceben sempre”, ha prosseguit. El líder palestí no ha volgut deixar passar l’oportunitat d’expressar el desig que “el Barça viatgi a Palestina algun dia per jugar un partit de futbol”.

Vilarrubí: “El Barça és una finestra cap al sentiment català”

Per la seva banda, Vilarrubí ha subratllat que “ha estat un honor” la seva visita. “El FC Barcelona representa una gran finestra per apropar-se al sentiment català, ja que a través nostre es veu el sentiment de tot un poble”, ha recordat el vicepresident. També ha mencionat el fet que aquesta visita coincideix amb “un moment molt especial per al club en què els èxits esportius ens acompanyen” i que el Barça “comparteix amb el poble palestí valors com la pau, la convivència, l’esport i la ciutadania”.

Visita al Museu FCB

Abbas i Vilarrubí han intercanviat diversos obsequis, d’entre els quals, dues samarretes del Barça amb què el Club ha volgut obsequiar els néts del líder palestí, que l’acompanyaven en l’acte. Posteriorment Abbas, que ha signat al llibre d’honor del Museu, ha estat guiat per Vilarrubí en una visita a aquesta instal·lació, on ha pogut gaudir, per exemple, dels setze títols aconseguits per les seccions professionals del Club la temporada 2010/11.

Abans d’aquesta visita al Camp Nou, aquest dimecres Abbas va visitar la secretaria de la Unió pel Mediterrani, al Palau de Pedralbes de Barcelona i va trobar-se també amb el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, al Palau de la Generalitat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();