fcb.portal.reset.password

FOTO: ARXIU FCB

Els socis del Barça tenen ganes de clàssic. Si més no així es desprèn de la xifra de localitats que, en menys de dos dies, han sol·licitat els socis del Barça per assistir al partit que es jugarà al Santiago Bernabéu el pròxim 10 de desembre. En total, s'han demanat 7.932 entrades, agrupades en 3.427 peticions. Una xifra molt per sobre de les 477 entrades reservades per als socis.

Per repartir aquestes entrades, dilluns es farà un sorteig davant de notari entre tots els socis inscrits a la Sala París (10h). Els dies 28 i 29 de novembre, el Club es posarà en contacte amb els socis agraciats i el repartiment de localitats es farà els dies 1 i 2 de desembre a les taquilles principals. Per primera vegada, doncs, tenint en compte aquesta gran demanda social, el Barça ha decidit organitzar un sorteig de localitats per a un partit de Lliga.

El volum de la demanda s'ajusta a l'alt nivell d'expectació que s'havia detectat des del FC Barcelona. Per aquest motiu, i de manera excepcional en un partit de Lliga, es va decidir obrir un procediment de sol·licitud a través del lloc web del Club, com passa habitualment en els partits de Lliga de Campions.

Cal recordar que l'Entitat disposava de 701 entrades per a aquest compromís. Com és habitual, el 85% d'aquestes entrades es destinaran als socis (477) i a les penyes del Club (119), i la resta d'entrades, 105, seran per als compromisos institucionals, esportius i contractuals de l'Entitat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();