fcb.portal.reset.password

L'afició, al Camp Nou / FOTO: ARXIU FCB

Un total de 6.224 socis del FC Barcelona estan inclosos en la llista d'espera per accedir a un abonament del Camp Nou. Aquesta és la xifra oficial a 7 de febrer, un cop descomptats els 199 primers socis que, durant el mes de gener, han pogut accedir i triar algun dels abonaments disponibles a l'Estadi, provinents de les baixes de la temporada 2010/11.

Dins dels 6.224 socis també s'inclouen els 47 casos que, en les últimes setmanes, s'han incorporat a la llista d'espera, després de les reclamacions rebudes a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB) o tramitades pel Síndic del Soci.

Requisits per formar part de la llista d'espera

Per estar inclòs en aquesta llista d'espera d'abonaments és imprescindible haver ratificat presencialment a través de l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB) la documentació per estar-hi inclòs. A més a més, per ser-hi cal complir les condicions següents: ser soci o sòcia del Club en edat infantil o sènior, tenir una antiguitat mínima de dos anys com a soci, fer la inscripció de manera presencial a l'OAB, estar al corrent de pagament i no tenir suspesa la condició de soci i no tenir cap abonament inscrit.

A partir d'aquest divendres, els socis poden seguir a través del web oficial quina és la seva posició a la llista sempre que ho vulguin, un cop inclosos els casos dels últims 47 socis. Per comprovar la posició que ocupen, cal introduir únicament la clau de soci i el codi personal. L'aplicació web, que es troba a la secció de Socis del lloc web, disposa d'una àmplia explicació de com realitzar la consulta, una llista de qüestions i preguntes freqüents.

Tornar a dalt