fcb.portal.reset.password

Una de les visitants signa la megamotxilla. Foto: Àlex Caparrós - FCB.

Del 2 al 10 de setembre, la motxilla més gran del món (avalat pel llibre Guinness dels rècords), va ser a l'esplanada del Camp Nou i es va convertir en un reclam per a tots els visitants de les instal·lacions blaugrana.

Signatura i fotografia

Aquesta megamotxilla de 4,31 metres d'alçada i 3,21 d'amplada va ser visitada per unes 25.000 persones durant els set dies que va estar exposada. 3.000 d'aquests curiosos van firmar la megamotxilla, tant per la part posterior com pels laterals.

La van poder signar totes aquelles persones que van omplir la invitació que es repartia a l'esplanada. A banda de deixar-hi per sempre la seva firma, els visitants van poder fer-se una fotografia amb l'enorme motxilla blaugrana. Aquestes fotografies es poden descarregar a través de la web socmegacule.cat .

Trencant rècords

Aquesta motxilla supera l'anterior rècord que datava del 2009 a Dubai. La peça, que ha tingut un procés de fabricació d'un any, està feta amb 60 m² de polièster, pesa 46 quilos i en el seu interior hi caben 7.250 motxilles convencionals plegades.

El sorteig del 'kit' del Barça'

Les persones que visitaven la megamotxilla podien participar al sorteig d'un premi especial per als més petits. Es tracta d'un sorteig d'un 'kit' escolar signat pels jugadors del primer equip del Barça. 4.500 persones van omplir la invitació per participar-hi i la va entregar a la Megastore.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();