Serveis mèdics

Es treballa tant en la vessant preventiva, curativa, de rehabilitació dels esportistes així com en l’avaluació mèdica per a la millora del rendiment esportiu.

Disposa d’un quadre propi de facultatius, infermers, fisioterapeutes, podòlegs i massatgistes que són els responsables de la realització dels exàmens de salut (aptitud per a l’esport i avaluació del rendiment esportiu); del diagnòstic, tractament i rehabilitació de les lesions; del control evolutiu dels esportistes en la fase de creixement; així com la cobertura assistencial dels jugadors residents a la Masia. Tota aquesta tasca queda emmarcada dins l’esquema de treball dels entrenadors i preparadors físics dels diferents equips del club.

L'acord amb Assistència Sanitària Col·legial
Assistència Sanitària Col·legial, entitat del Grup Assistència, és el proveïdor mèdic oficial del club, en l’àmbit de les assegurances mèdiques i els serveis hospitalaris. L’acord amb Assistència Sanitària Col·legial és vàlid fins el 30 de juny del 2013 i vincula les dues parts en la prestació de serveis i patrocinis. Segons aquest conveni, el FC Barcelona pot utilitzar les instal·lacions de l’Hospital de Barcelona i cedeix a Assistència Sanitària Col·legial un espai a tocar de l’actual 'Centre de Medicina Esportiva FC Barcelona', on l’entitat asseguradora disposa d’un centre mèdic.