S’ha definit un pla de negoci que permetrà incrementar un 30% l’EBITDA anual del Club. | FCB

Tal com es va aprovar al referèndum, es preveu que la construcció de l’Espai Barça sigui una realitat l’any 2021. Les obres del Nou Camp Nou i del Nou Palau començarien la temporada 2017/18, i el nou pavelló seria una realitat la temporada 2018/19.

Per garantir que el finançament de l’Espai Barça no limiti els recursos del Club, s’ha iniciat el procés de selecció d’un consultor per a la venda del cognom de l’Estadi, com es va aprovar en referèndum, i s’han celebrat reunions de treball amb diferents entitats i grups inversors.

Després d’una àmplia investigació de mercat, realitzada amb la col·laboració d’experts consultors internacionals del nivell d’ISG i AEG, s’ha detallat el valor dels patrocinis (‘title rights’ del Camp Nou i ‘naming rights’ Nou Espai Barça) i s’ha definit un pla de negoci que permetrà incrementar un 30% l’EBITDA anual del Club, uns 40 milions d’euros aproximadament.

A més, per garantir la independència i l’objectivitat en totes les contractacions, s’ha dissenyat un procediment específic de contractació amb la col·laboració de la consultoria internacional Ernst&Young, que afectarà les diferents àrees del projecte.