Pista de gel, coneixements

Esport complet: Es treballen tots els músculs del cos. Patinar, a més d’embellir les cames, enforteix el sistema cardiovascular i és un desestressant natural. Els músculs de les cames i glutis són els més treballats però també els dels braços i part superior del cos s’utilitzen molt durant l’entrenament. Patinant desenvolupem tant la psicomotricitat com la concentració, és a dir, és bo per a tot.

L’activitat aeròbica, és a dir, el treball fet pel cor i pulmons per agafar oxigen i portar-lo per la sang a les cèl·lules del cos, van determinar que patinar és millor exercici aeròbic que pedalar. Quant als beneficis anaeròbics, és a dir, els que determinen l’efectivitat per enfortir i desenvolupar els músculs, el patinatge va demostrar ser positiu perquè exercita els malucs i cames amb més facilitat, fins i tot les extremitats superiors i les espatlles. L’avantatge fonamental és que pot patinar tothom per oci, ja que el grau d’esforç el marca el propi patinador en funció del seu estat físic i nivell, tal com es demostra a l’escola de patinatge del FCB, en què hi ha gent de totes les edats i nivells (a partir dels 4 anys fins a adults).

La Pista de Gel i les instal·lacions

La Pista de Gel del FCB és la més gran de Barcelona. Viu una experiència diferent i divertida gaudint del patinatge sobre gel. Una activitat saludable per a totes les edats i perfecta per compartir amb amics i familiars. La diversió és assegurada per a tothom!