Està previst que les obres del Nou Palau Blaugrana comencin durant la temporada 2017/18 i finalitzin durant la temporada 2019/20. El complex del Nou Palau Blaugrana s’ubicarà a l’actual parcel·la del Miniestadi, a tocar de la nova estació Camp Nou de la Línia 9, i comptarà amb quatre espais que podran funcionar independentment. D’una banda, un gran palau multifuncional, amb capacitat per a 12.000 espectadors en competicions esportives. De l’altra, una pista auxiliar amb capacitat per a 2.000 espectadors, i amb una pista de gel complementària. A sobre de la Pista de Gel i de la Pista Annexa, es situarà la FCBEscola, que constaran d’instal·lacions renovades i dos camps de futbol.

Servei a espectadors

El Nou Palau Blaugrana disposarà d’àrees àmplies i de fàcil accés perfectament condicionades per acollir tots els serveis per als espectadors i estarà totalment adaptat a persones amb mobilitat reduïda.

Cada secció esportiva disposarà d’un àmbit propi i compacte que inclogués totes les dependències necessàries, que disposés de 24 Llotges VIP i quatre ‘skybars’ amb visió de pista.