Kubala va morir el 17 de maig del 2002 víctima d'una llarga malaltia. | ARXIU FCB

Enric Llaudet, el president de l'Entitat la temporada 1961/62, li va demanar que no es desvinculés del Club i que s'encarregués de dirigir l'escola de futbolistes. D'aquesta manera, Kubala restava a la recambra per si les coses no funcionaven al primer equip, i així va ser com Laszi va agafar el timó del conjunt blaugrana fins que va ser destituït l'any 1963 després de ser eliminat per l'Estrella Roja a la Copa de Fires.

Llavors, però, Kubala va donar un cop d'efecte impressionant i va acceptar una oferta de l'Espanyol per fer d'entrenador jugador i estar al costat del seu gran amic Alfredo Di Stéfano la temporada 1963/64. Després, Kubala va buscar noves motivacions i va entrenar l'Elx, el Múrcia, el Màlaga i altres equips. Fins i tot va dirigir un conjunt suís i dos de canadencs. Més tard es va fer càrrec de la selecció espanyola durant deu temporades, i va tornar al FC Barcelona la temporada 1980/81, però va tenir una sortida ràpida, ja que tan sols s'hi va estar cinc mesos.

L'any 1990 va acceptar la presidència de l'Agrupació de Veterans del FC Barcelona.

Kubala va morir el 17 de maig del 2002 víctima d'una llarga malaltia que el va tenir ingressat en un hospital barceloní des del mes de febrer d'aquell mateix any.