Què és el Centre de Documentació?

El Centre de Documentació i Estudis del FC Barcelona està dedicat a la història del FC Barcelona i es divideix en Hemeroteca, Biblioteca, Arxiu Històric i Arxiu Fotogràfic. És de lliure accés per a tothom que vulgui fer una consulta.

On està situat?

Al segon pis del Museu del Club, a la tribuna del Camp Nou.

Els visitants del Museu poden accedir-hi?

El Centre de Documentació no es considera una part més del Museu sinó un àmbit de consulta i estudi, per la qual cosa els visitants del Museu no poden entrar si no és per fer-ne us dels seus serveis.

Què s’ha de fer per anar al Centre de Documentació?

La primera vegada cal concertar telefònicament la visita (així s’evita pagar l’entrada del Museu), excepte els socis que ja hi tenen entrada gratuïta, o bé enviar un mail a centre.documentacio@fcbarcelona.cat Per accedir al Centre cal entrar per l'accés 9 de l'estadi (accés 7 per als vehicles), anar a les taquilles del Museu del FC Barcelona i recollir la invitació. Si s'ha de tornar més vegades al Centre de Documentació es fa un passi gratuït pels dies successius per tal d’evitar les cues davant les taquilles del FC Barcelona.

Es poden fer donacions de material històric al Centre de Documentació?

El CDiE-FCB accepta donacions de fotografies, llibres, diaris, revistes i documents que puguin complementar els seus fons i es compromet a la seva conservació i custòdia.

Hi ha servei de préstec del fons del Centre?

No hi ha servei de préstec, però es poden fer fotocòpies.