Un triplet per a la història

Un triplet per a la història

Una mirada des de dins a una temporada històrica

El llibre segueix la temporada 2014-15 del primer equip del FC Barcelona, que va arrencar amb el fitxatge de Luis Enrique i que va finalitzar amb la consecució del segon Triplet de la història del Club, que ha tornat a situar-se al capdamunt del futbol mundial. Assistim, doncs, a les victòries que van conduir als títols de Lliga, Copa i Champions, en una temporada marcada per la retirada de Xavi Hernández, després de 767 partits vestint la samarreta blaugrana. També es mostra l'inici de la temporada 2015-16, amb els nous fitxatges (Arda Turan i Aleix Vidal) i el títol de la Supercopa d'Europa.

El llibre es dirigeix específicament als afeccionats i socis del FC Barcelona i ens mostra, des de la més absoluta proximitat, la filosofia d'un equip que, des de l'arribada de Pep Guardiola fins ara, s'ha guanyat el màxim respecte a tot el món per la seva manera de jugar i guanyar, així com pels seus valors esportius. Aquest enfocament, a més, no s'havia fet mai amb l'exhaustivitat i naturalitat que mostren les fotos dels jugadors, els tècnics i els afeccionats.

Miguel Ruiz és fotògraf oficial del FC Barcelona i, des de fa diversos anys, acompanya al primer equip de futbol durant tota la temporada i per tot el món.

Joan Josep Pallàs és un periodista esportiu especialitzat en el Barça. Actualment és el cap de la secció d'Esports de La Vanguardia i durant anys ha publicat a Mundo Deportivo.

  • Un llibre sobre el moment més dolç del FC Barcelona, que acaba d'aconseguir un històric segon Triplet.

PVP: 34,50€ / Joves i Adults / Català, Castellà i Anglès

T'interessa aquest llibre?