El FC Barcelona ha confiat en l’experiència de Singularis, càtering d’autor de l’empresa Serunion, per impulsar aquest projecte que augmenta l’oferta gastronòmica a les instal·lacions del Club amb el primer espai que es trobarà dins del Camp Nou de manera permanent.

Situat a la part alta del Camp Nou sobre la Tribuna principal, Roma 2009 és un espai polivalent i dinàmic on trobaràs l’atmosfera ideal per a les teves reunions i per als teus convidats, amb àrees panel·lables que et proporcionaran la privacitat que necessites. Un espai on podràs gaudir d’esmorzars i dinars en un entorn únic i exclusiu, amb unes vistes privilegiades al terreny de joc.

OFERTA GASTRONÒMICA

Amb una carta assessorada pels germans Iglesias, reconeguts empresaris del món de la gastronomia i responsables de restaurants del prestigi del Rías de Galicia, Espai Kru i Casa de Tapas Cañota, Roma 2009 ofereix una proposta única que destaca per una cuina d’alta qualitat i privilegiades vistes del terreny de joc i permet gaudir de plats creatius i d’avantguarda: des d’uns aperitius com les anxoves de l’Escala fins a les croquetes de pernil de gla, o l’especialitat de la casa, el caneló de pollastre de granja amb foie. 

 

[[BOTOVERMELL::RESERVA ARA++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/webapp/ca/espai-gastronomic-roma-2009/?_ga=1.125035914.1041494560.1459957741::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Reservar ahora També pots trucar-nos al +34 628 262 758