La leyenda del Barça

La leyenda del Barça

Les fites que han forjat el mite del FC Barcelona

  • LA VANGUARDIA – MUNDO DEPORTIVO – ESPURNA, NEC&OTIUM
  • Textos: Jordi Finestres, Xavier G. Luque
  • Format: 23 x 32,5 cm / 192 pàgines / PVP: 14,95 euros
  • A la venda en quioscs a partir del 17 de desembre de 2016

Una obra que reuneix el millor periodisme i els episodis més emocionants de la història del club, tal com els van explicar dues de les capçaleres de referència de l’actualitat del país: La Vanguardia i Mundo Deportivo.

De la mà dels especialistes Jordi Finestres i Xavier G. Luque, l’obra ressegueix els orígens del mite fins als nostres dies.

Una acurada selecció de les pàgines d’hemeroteca que recull els moments llegendaris del club durant més d’un segle.

Un llibre imprescindible que recorda els moments més èpics de la història del FC Barcelona: el somni de Joan Gamper i les dificultats per fer-lo realitat, els futbolistes que han convertit el FC Barcelona en un equip estel·lar, els partits decisius en totes les competicions, els moments més durs que ha afrontat el club, els entrenadors que han imprès un caràcter únic a l’equip, les icones com el Camp Nou o La Masia, la imprescindible fidelitat i passió d’una afició que hi posa el coll, la empremta dels directius en el transcurs de la història del Barça, l’ànima social que dóna un significat definitiu al lema «més que un club» i els filials que han posicionat el FC Barcelona com a referent en nombroses disciplines esportives. Tot el que és, el que transmet i el que significa el Barça, explicat en paraules, imatges i documents històrics.

T'interessa aquest llibre?