Situació de la Fan Zone de la Copa del Rei

L’afició del Barça tindrà el dissabte 30 de maig un punt de trobada on passar plegada les hores prèvies a la final de la Copa del Rei. La Fan Zone del FC Barcelona estarà situada al pàrquing de la UB a la Zona Universitària (Parc de Bederrida), ben a prop del Camp Nou. L’accés serà gratuït i estarà oberta des de les 10 fins a les 19.30 hores (a les 19 hores es tancarà l’accés d’entrada).

Els aficionats que s’hi apropin podran participar en un munt d’activitats durant tota la jornada, així com també gaudir de la música que hi haurà a l’escenari de dins del recinte. A més, hi haurà un espai per als més petits i una zona de restauració.

Entre altres activitats, es podran jugar partits de futbol, hi haurà una exhibició amb els millors ‘freestylers’, que ensenyaran com es domina i controla una pilota, es duran a terme jocs tradicionals catalans i del País Basc i es podran fer fotografies amb una rèplica de la Copa del Rei.

L’aforament màxim és de 15.000 persones. En cas d’arribar a aquesta xifra es restringirà l’accés.

Totes les activitats

1) Entra a la història: Benvingut a la Fan Zone de la Copa del Rei. Recorre el túnel que condueix a la glòria al ritme de l’himne blaugrana.

2) Salta al camp!: Tot és a punt per començar el partit. Col·loca’t en posició per a la foto i prepara’t per fer història.

3) Dóna la cara per l’equip: L’equip ja està formant, només hi faltes tu. Trepitja la gespa, uneix-te a ells i immortalitza el moment en una foto per a la història.

4) La gran onada: L’onada més llarga del món comença a la Fan Zone. Ocupa el teu lloc a la graderia i suma’t al repte.

5) Ritme blaugrana: Un animat grup de percussionistes ens posaran a to per entrar a l’estadi en plena forma.

6) Look de culer: Fes-te el tallat de cabells dels teus ídols. Un equip d’estilistes professionals et porten el pentinat dels jugadors del Barça.

7) Llueix els colors: Posa’t les pintures dels teus colors. Un equip de maquilladors al teu servei per pintar-te la cara i omplir-te el cos de tatuatges culers. Perquè tots tenim la pell blaugrana.

8) Posa veu a la història: Entra a la cabina, acosta’t al micròfon i relata una jugada del Barça com un veritable locutor. Podràs endur-te la gravació a casa!

9) Herri Kirolak (jocs tradicionals del País Basc): Qui diu que els rivals no poden ser també amics? Per conèixer millor les tradicions de l’Athletic Club pots participar en jocs típics de la seva terra.

10) Llueix-te sota els tres pals: Defensa la porteria culer i estira’t per capturar la pilota. Només hi ha una cosa que millori una bona parada: la foto que en capta el moment, i que podràs endur-te a casa.

11) Gol..., i acció!: Hi ha gols que ja formen part de la nostra història. El teu pot ser un d’aquests. Mostra el teu millor xut i fes-lo perdurar amb una fotografia espectacular.

12) Domina la pilota: Exhibició amb els millors 'freestylers', que t’ensenyaran a controlar la pilota com un virtuós.

13) Toca el cel: Alçar-te per sobre de tots els caps i fer una espectacular xilena ja és al teu abast. Puja als llits elàstics i demostra la teva potència de salt.

14) Canta l’himne al cotxe: Ens encanta cantar al cotxe, i més si cantem el nostre himne. Participa a l’edició Drive-in de l’'Himne dels Fans' i posa veu a un sentiment.

15) La teva Copa: Immortalitza’t amb una rèplica de la Copa del Rei. Si tots estem convençuts del triomf, la de veritat no es pot escapar.

16) Trivia Fans Copa del Rei: Demostra que ets una eminència en el tema de la Copa del Rei contestant a les preguntes del Trivia Fans.

17) La Final es juga al FIFA 2015: Uns tenen el talent a les cames. D’altres el tenim als dits. Demostra la teva destresa anticipant la final amb el millor simulador de futbol del moment.

18) Camp Nou Express: Un camp de futbol a escala perquè els més valents i talentosos es llueixin en un partit d’escalfament abans de la gran final.

19) Escenari Culer: Deixa’t portar per la música. Un Dj començarà a crear ambient per a la final fent que tots els aficionats ens moguem al ritme de la victòria.

20) Zona restauració: No es pot animar amb l’estómac buit. Per això, tens al teu abast una oferta gastronòmica amb la qual pots recuperar forces.

21) Fan Zone debutants: Els més petits poden començar a sentir què significa ser culers en una zona plena d’activitats per a ells.

22) Merxandatge: Un culer necessita els seus colors. Aquí trobaràs tots els elements d’animació necessaris per conduir el teu equip cap a la victòria.

23) Jocs tradicionals catalans: Gaudirem de l’essència dels nostres jocs de tota la vida. Perquè ens agrada la nostra historia.